Timeplan

Yogaplan  høsten 2019  (med forbehold om endringer)

Høstferie torsdag 10. oktober alle timer og morgentimen fredag 11. oktober.

Merk at Lene er tilbake på tirsdag kl 17.00 med Yoga flyt og
Sandra skal ha Yoga flyt kl. 17.00 på onsdager.
Ny time onsdager kl. 11.00 Yoga 1
Les mer om timene beskrevet under timeplanen på denne side.

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag  Fredag
9:00
10:15
      YOGA åpen klasse
Berit
YOGA åpen klasse
Berit
9:30
10:45
YOGA 2
Berit
YOGA åpen
klasse
Berit
YOGA åpen
klasse
Berit
 
11:00
12:15
YOGA 1
Berit
YOGA 1
Berit
 
17:00
18:15
 YOGA 1
Berit
YOGA flyt
Lene
YOGA flyt
Sandra

YOGA 3

Berit

YOGA tematimer
Sjekk datoer
 18:30
19:45
YOGA 3
Berit
YOGA 2
Berit
20:00
21:15
YOGA 2
Berit
    YOGA 1-2
Berit
 

 

Alle yogatimene hos oss er satt sammen for å gi den enkelte en god og sikker opplevelse. Det blir gitt egne tilpasninger ved behov.  Gi beskjed i forkant av timen dersom du har skader som skal tas hensyn til.  Timene har en bestemt form og intensitet, men vil variere fra gang til gang.

YOGA åpen klasse
Morgentimene tirsdag, onsdag, torsdag og fredag blir lagt til rette for flere nivå.   Timene vil variere fra gang til gang.  Presise instruksjoner og veiledning  gjør det trygt å gjøre yoga hos oss.  Gi beskjed før timen starter om skader eller andre ting som skal tas hensyn til.

YOGA 1
Dette er en yogatime for deg som  ønsker en grundig oppbygging til en god og stabil yogapraksis.  Vi jobber med yogastillinger (asana) samt pusteteknikker (pranayama).  I timen brukes teknikker som blir lært på nybegynnerkurs/introduksjonskurs. Vi ønsker at alle nye yogakunder skal starte på Yoga 1 eller ha vært med på et nybegynnerkurs/introduksjonskurs. Du kan gjerne fortsette på disse timene en god stund før du går videre til Yoga 2, 3 og flyttimer.  Det er avhengig av ditt utgangspunkt eller om du har en skade som skal tas hensyn til.

YOGA 2
Denne timen passer for deg som har god kontroll på Yoga 1 eller om du har gjort yoga i flere år.  Timen har større intensitet enn Yoga 1 og vi går dypere i stillingene.

YOGA 3
Denne timen passer for deg som har en regelmessig yogapraksis hos oss og du kjenner dine muligheter og begrensninger.  Vi gir flere detaljer i stillingene og holder disse lengre.  Vi legger til rette for flere nivå også på Yoga 3.

Spør gjerne yogalærer om du er usikker hvilke timer du skal gå på.

YOGA tema
Informasjon om timene kommer på aktivitetskalenderen og Facebook!

YOGA flyt
I denne yogatimen benytter vi flytserier sammen med grundig teknikk. Dette er en time som gir deg styrke og utholdenhet både på og utenfor matten.

iNTRODUKSJONSKURS

Neste nybegynnerkurs kveld starter tirsdag 27. august  2019.  Introduksjonskurs dagtid har  oppstart onsdag 4. september.  Les mer under aktivitetskalenderen .

Litt info:
Kom i god tid hvis du er ny eller skal kjøpe klippekort eller betale for nybegynnerkurs. Vi har betalingsterminal eller kjøp på forhånd (bankkonto  3201.46.79064).
Timene starter presis. Lokalene åpner 15. minutt før timen starter.
Vi gir gratis prøvetime ved kjøp av klippekort på Yoga1 timer.
Enkelttime koster kr 175,-.  Hjertelig velkommen!

Vi anbefaler og lese «Tips før yoga» før du starter med yoga hos oss.

Spør gjerne yogalærer om du er usikker hvilke timer du skal gå på.